RADNI SASTANAK U UDRUZI INVALIDA RADA PAKRAC – LIPIK

Hrvatski savez udruga invalida rada provodi dvogodišnji program Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike usmjeren unapređenju kvalitete života i zaštiti prava starijih osoba „Informirani i sigurni u trećoj životnoj dobi“

Dana, 19. studenoga 2021. godine održali smo radni sastanak u Udruzi invalida rada Pakrac – Lipik.
Na sastanku su sudjelovali predsjednik UIR Pakrac – Lipik gospodin Zlatko Pečanić, novozaposlena djelatnica na programu Milanka Gajić i članovi UIR Pakrac – Lipik.
Ispred Hrvatskog saveza udruga invalida rada na sastanku su bili: Leke Sokolaj, izvršni direktor HSUIR– a, Ivana Znaor, stručna suradnica, Iva Karakaš, stručna suradnica i Dubravko Sopek, partner na programu.
Na sastanku smo razgovarali o aktivnostima koje smo dosada proveli, financijskim troškovima, uredskom poslovanju, internet stranici udruge i planu aktivnosti za iduću godinu provedbe Programa.
U Udruzi smo na programu zaposlili Milanku Gajić koja radi svaki dan na pola radnog vremena i dostupna je za sve članove Udruge. Stručne suradnice su je educirale o uredskom poslovanju, prijavi na natječaje te o objavi vijesti o udruzi na internet stranici Udruge.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)