Članovima Udruge invalida rada Pakrac – Lipik podjeljeni paketi sa namirnicama, higijenskim i drugim potrepštinama (rujan 2022.)

U sklopu provedbe programa Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike „Informirani i sigurni u trećoj životnoj dobi“ Hrvatski savez udruga invalida rada kao nositelj programa i Udruga invalida rada Pakrac-Lipik, podijelili su 29. rujna 2022. godine članovima Udruge u potrebi pakete s kućanskim i higijenskim potrepštinama.

Predsjednik Udruge Pakrac – Lipik gospodin Zlatko Pečanić i novozaposlena osoba, administrator programa gospodin Josip Tessari izdvojili su 10 dugogodišnjih članova koji su u potrebi i slabijeg imovinskog stanja, te im pomogli kupnjom osnovnih živežnih namirnica.

Ovaj oblik pomoći osobama s invaliditetom, članovima Udruge Pakrac – Lipik planiran je za cijelu 2022. godinu, te planiramo još jednu podjelu u predbožićno vrijeme u 12. mjesecu.

Predstavnici Udruge istaknuli su da pomoći nikada ne može biti previše, posebno osobama koje su slabijeg imovinskog stanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)